FS Natural Horsetraining
natuurlijke training voor mens en dier.

ONS BEDRIJF

Sinds 2017 volg ik de opleiding Paard en Gedrag via E-quine.com. Hierdoor kom ik met diverse paarden en problemen in aanmerking. Bijvoorbeeld: een paard dat bang is voor water, dat de trailer niet in wil of bang is voor smalle doorgangen. In deze 3 jaar heb ik veel geleerd en meerdere paarden in handen gehad waardoor ik eigenlijk met elk paard wel raad weet. 

Naast deze opleiding heb ik ook de opleiding Academische rijkunst gevolgd aan de Human and Horse Academie van Greetje Hakvoort. In deze opleiding staat samen leren en verbeteren centraal. Wat er zoal bereikt kan worden is bijvoorbeeld het paard vanaf de grond uitbalanceren over 4 benen en meer draagkracht vragen om vanuit de achterhand de ruiter te kunnen dragen.Wie ben ik?
Mijn naam is Francisca Schoonhoven, sinds 2016 ben ik in het bezit van mijn Arabische volbloed ruin Raffiq. Door mijn opleidingen is mijn beeld van het paard en het hedendaags gebruik veranderd en verdient het paard in mijn ogen onze volle aandacht en kunde. Het gevoel dat je samen de hele wereld aan kan, paard en eigenaar. Dat zou ik graag willen overbrengen in mijn lessen.

IMG_6823
IMG_6823
IMG_0763
IMG_0763


 
E-mailen
Bellen
Info